Sözlerine derbi maçla başlayan Selçuk İnan, "Fenerbahçe maçını kazanmayı çok istiyorduk ama istediğimizi sonucu alamadık. Unutmamız gerekiyor. Bursaspor'u yenerek toparlanmamız lazım. Takım arkadaşlarım ve hocalarımızla gereken çalışmayı yaptık. Kazanacağız. Ben, Galatasaray'a geldiğimden bu yana 5 yılda bu takım 10 kupa kazandı. Demek ki işler iyi gidiyor." dedi.

Sneijder'le arasının bozuk olduğu iddialarına yanıt veren Selçuk, "Takım arkadaşlarımın benim arkamdan konuştuğuna dair bir bilgim yok. Hiçbir takım arkadaşım, arkamdan konuşmaz. "Sneijder ile yıllardır beraber oynuyoruz, onun bana saygısı var, benim de ona saygım var. Ben, Galatasaray'ın kaptanıyım ve hayatımda kimseye saygısızlık yapmadım, bu benim karakterim, duruşum. Sadece Sabri ve Wesley ile değil taraftarların istediği herkesle el ele tutuşur onların önüne gideriz." ifadelerini kullandı.

Ayhan Akman'la kavga etmesi hakkında da konuşan deneyimli futbolcu, "Yıllardır Kadıköy'de kazanamıyorduk, ben de oynamayı çok istiyordum, olmadı. Sonuna kadar da ısındım. Kulübeye geldiğim zaman Ayhan hocaya serzenişte bulundum. Keşke beni oyuna alsaydınız dedim, duygusal bir reaksiyon. Ayhan hocayla içerde bir olay yaşadık, kişisel bir olaydı. Kimseyle bir ilgisi yoktu, aramızda çözdük." şeklinde konuştu.