Galatasaray’ın 2-0 kaybederek Avrupa arenasına veda ettiği Chelsea karşılaşmasında tel tel dökülen, maçın ardından hem sosyal medya hem de spor programlarında sert eleştirilere maruz kalan Selçuk İnan sıkıntılı günler geçiriyor.

Moralinin hayli bozuk olduğu öğrenilen yıldız oyuncu, özellikle Avrupa maçlarında insiyatif almaması nedeniyle eleştiriliyor. Sarı-kırmızılıların Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı 8 maçın tamamında 90 dakika forma giyen 29 yaşındaki oyuncu, hiçbir istatistiğin altına imza atamadı.

1-1 eşitlikle sona eren Ç.Rizespor maçında etkisiz oyunu nedeniyle eleştirilen, 6-1′lik Akhisar maçında ise kart cezası nedeniyle forma giyemeyen Selçuk İnan, şampiyonluk yarışında yara alınan 0-0′lık Karabükspor maçında da beklentileri karşılayamamıştı.
Yıldız oyuncunun son olarak Chelsea karşısında sergilediği kötü performans, bardağı taşıran son damla oldu. Yıldız oyuncu belki de ilk kez sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından bu kadar sert eleştirildi.

MANCINI DURUMA EL KOYDU

Yaşananlardan büyük üzüntü duyan Selçuk İnan’a en büyük destek hocası Roberto Mancini’den geldi. Tecrübeli yıldız ile birebir görüşen İtalyan teknik adamın, “Futbolda bazen böyle şeyler olur. Bu takımın kaptanısın. Şampiyonluk yarışında Galatasaray için büyük önem taşıyorsun. Kendini bir an önce toparlamalısın” diyerek yıldız oyuncuya destek verdiği ifade edildi.

Kaynak: AMK