Selçuk, maçın 67. dakikasında Fornezzi'nin koruduğu ağları havalandırarak karşılaşmaya dengeyi getirirken Galatasaray kariyerinde 11. serbest vuruş golünü kaydetmeyi başardı.

Selçuk'un bu golüyle Galatasaray kariyerlerinde 17 frikik golü atan Cevad Prekazi'ye ve 16 kez serbest vuruştan ağları havalandıran Gheorghe Hagi'ye bir adım daha yaklaştı.

2006 yılında Galatasaray'ın Kolombiyalı kalecisi Faryd Mondragon'a ilk frikik golünü atan futbolcu olarak kayıtlara geçen Selçuk İnan, Galatasaray'da serbest vuruştan ilk golünü de eski takımı Trabzonspor'a karşı kaydetti. 2011-2012 sezonunda beş duran topa hayat veren başarılı futbolcu, Avni Aker Stadı'nda rakip kaleci Tolga Zengin'i mağlup etti.

Selçuk İnan, Türk Telekom Arena'da hesabını Manisaspor'a karşı kaydettiği frikik golüyle açtı. Cevad Prekazi'nin de tribünlerden takip ettiği o karşılaşmanın ardından Gençlerbirliği karşılaşmasında ters açıdan sonuca ulaşan Selçuk, sezon sonunda ortaya çıkan Süper Final'deki Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarında birer kez daha serbest vuruşta sonuca ulaşmıştı.



Selçuk İnan, 2012-2013 sezonunda ise bir önceki sezonda solundan gole ulaştığı Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'i bu kez sağ tarafına doğru hareketsiz bırakırken şampiyonluğun geldiği Sivasspor maçında bir kez daha serbest vuruş golü attı.

Kaptan, 2013-2014 sezonunda Avni Aker Stadı'ndaki alışkanlığını devam ettirirken 2014-2015 sezonunda bu kez Türkiye Kupası'nda sahne aldı. Kupada şampiyonluğa kadar uzanan yolda Eskişehirspor ağlarına bir frikik golü gönderen Selçuk İnan, 2015-2016 sezonunda ise Süper Lig'deki Eskişehirspor karşılaşmasında 10. örneğini taraftarla paylaştı.

Yeni sezonda kişisel hesabını kendisine has şekilde açan tecrübeli oyuncu, Galatasaray'daki 221. resmi maçını geride bırakırken toplamda 51 gole ulaştı. Kaptan, bu maçlarda 56 kez de gol pası verdi.