Fatih Terim tarafından 5 ay aradan sonra Milli Takım'a çağrılıp iyi bir performans sergileyen başarılı futbolcu için hafta tozpembe başlamıştı.

Yakın arkadaşları Arda Turan ve Burak Yılmaz'dan Fenerbahçe maçı öncesi destek gören, Teknik Direktör Jan Olde Riekerink'ten de tebrik alan Selçuk İnan, çarşamba gününe gelindiğinde taktik çalışmada bir anda kendini dışarıda buldu. Çift kale maç çalışmasında yedek takımda kalan Selçuk İnan, haliyle derbi ilk 11'inde olmama ihtimalini düşündü.

Galatasaray'ın dün yaptığı çalışmada her ne kadar güler yüzlü olmaya çalışsa da psikolojik olarak etkilendiği gözlenen Selçuk İnan'ı derbide oynayamama ihtimalin bir hayli yıprattığı belirtildi.

Önceki gün tesislerden ayrılırken canını çok sıkkın olduğunu belirten Galatasaray kaptanına, dün Hakan Balta, Semih Kaya gibi isimler destek olmaya çalıştı.

Öte yandan Jan Olde Riekerink'in derbi maçta orta sahada görev vereceği isimleri yarın kurmaylarıyla yaptığı toplantıdan sonra belirleyeceği kaydedildi. Riekerink'in yardımcılarının ise Selçuk'un oynatılması fikrinde oldukları öğrenildi.