8 yıldır Galatasaray'da oynayan ve sarı kırmızılı kulüpte büyük başarılara imza atıp, 11 kupa kaldıran Selçuk İnan 1 yıl daha yuvasında kalacak. Son haftalarda ortaya koyduğu performansla Fernando'yu unutturan Selçuk'un yönetimle masaya oturduğu belirtilirken 34 yaşındaki kaptanın 900 bin euro karşılığında 1 senelik daha kontrata imza atacağı öğrenildi.

ERZURUM MAÇINDA DA DİRİYDİ

Özellikle Bartali'nin gelişiyle fizik açısından hazır bir görüntü veren ve hareketli futboluyla alkış toplayan Selçuk İnan ilerleyen yaşına rağmen bu sezon 25 maça çıkarken, oyuncunun bu maçlarda 2 gol 2 asist yapması Fatih Terim'in de elini güçlendiriyor.

1905 Galatasaray Yönetici ve İşadamları Derneği'nin kuruluşunun 12. yılında 'Galatasaray'da Yılın Sporcusu' ödülünü alan Selçuk İnan, 22 yaşında ilk milli maçına çıkarken, tecrübeli orta sahanın istatistikleri kontratın uzatılmasında en büyük nedenleriden biri olarak gösteriliyor.

Selçuk şu anda ise 2.950.000 Euro sabit transfer ücreti ve 25.000 Euro maç başı ücret alıyor


"SELÇUK İNAN BULMAK ZOR"

beIN MANŞET programında Mehmet Demirkol, Selçuk İnan'a dikkat çekerken, "Selçuk İnan, kendisine yeni bir oyun buluyor. Yeni fizilsel durumuyla bir yerlere geliyor. Selçuk gibi orta sahayı domine eden oyuncu bulmak zor. En azından kulübede silah olmalı. Yeni Selçuk İnan bulmak çok zor. Böyle kaç oyuncu var? Oğuz Çetin, Mehmet Özdilek, Ünal Karaman gibi… Yeni jenerasyonda bulunmuyor. Sergen başka oyuncuydu. Az geliyor Selçuk gibiler" dedi

Galatasaray'daki geleceği ile ilgili her fırsatta yakın çevresine, "Galatasaray ne isterse o olacak" diyen Selçuk İnan'ın ise teklife hiç bakmadan 1 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor.