Arena'da lig sonuncusu Elazığspor önünde G.Saray belki 7 dakikalık futbol oynadı ama aslında bir kıpırdanma dikkat çekti, o da takımın birbiriyle kenetlenmesi. Drogba'dan Selçuk İnan'a geçen takım liderliği hemen etkisini gösterirken böylece yerli-yabancı arasındaki buz dağları da eritilmeye başlandı.

Kupadaki G.Antep Büyükşehir Belediyesi maçındaki felaket oyun sonrası düğmeye basan Ünal Aysal ve Florya'nın yeni patronu Lutfi Arıboğan, önce yerli oyuncularla bir telefon trafiği yaptı. Arıboğan, Selçuk İnan'la bir görüşme yapıp "Kaptan, artık sorumluluk alın. Sen ve Burak başta tüm oyuncular taşın altına elinizi sokun, ben yabancılarla aranızdaki sorunları çözerim" diye uyardı.

BU GİDİŞAT KÖTÜ, BAŞKA G.SARAY YOK

Arıboğan, ardından Drogba başta yabancılarla temasa geçip "Gidişat gidişat değil, ayağınızı denk alın. Başka G.Saray yok. Yerli oyuncularla özellikle aranızdaki mesafeyi kaldırın" dedi. Drogba'ya da "Bizim yerli oyuncuların desteği önemli. Bu nedenle bırak liderliği onlar yapsın" uyarısında bulundu.

Ardından Florya'da perşembe günkü iki idman arasında bir yemek organize edildi. Teknik Direktör Roberto Mancini'den habersiz yapılan organizasyonda herkes eteğindeki taşları döktü, sorumluluk alma sözü verdi. Selçuk İnan liderliğindeki yemeğin ardından Elazığ maçında taktik konuşmayı Kaptan Selçuk yaptı, Burak coştu. Didier Drogba her topa atlamadı, takım işin ciddiyetine vardı. Ancak futbol kalitesi yüksek olmasa da tribünlerle kenetlenme çok önemliydi.

Akşam