A Milli Futbol Takımımızın mağlubiyetiyle sonuçlanan Çek Cumhuriyeti maçının ardından teknik direktör Hikmet Karaman A Spor'a maç ve Milli Takım hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Karşılaşma hakkında, "Maç başladığı zaman rakip kale önüne çok çabuk gelen ve 1-0 öne çıkan bir takım gördük. Ama kornerden gelen top, kafayı vuran da Sivok! Bunu teknik adamın söylemesine gerek yok. Oyuncular kendi aralarında Sivok ve Kadlec'e önlem almaları gerektiğini biliyorlar. 1-1'den sonra kale önüne gidiyoruz ama orada bir şey yok." dedi.

Başkanlar ve oyuncuları eleştiren Karaman, "Formsuz oyuncu sayısı çok ve ligimiz kötü. Bu gerçeği kulak arkası yapamazsınız. Türkiye'de başkanların teknik dierktörlük yaptıkları yerde milli takımın almış olduğu sonucu kritik yapmak biraz haksızlık oluyor. Bakıyorsunuz çok başarılı teknik adamlar dışarıda, hiçbiri çalışmıyor. Önce bir lige bakalım. Milli takım buradaki başarılı oyunculardan kuruluyor. Ligimizde bir başarı, futbol yok. Biraz Beşiktaş var, gerçeği söylemek gerekirse... Onun dışındaki takımların oynadıkları maçlar düşündürücü." sözlerini kullandı.

Islıklanan Selçuk İnan hakkında, "Şimdi Selçuk oyundan çıkıyor, herkes yuhalıyor. Yanlış bir durum. Alkışlamazsın ama yuhalamazsın da..." açıklamasını yaptı

Hikmet Karaman son olarak, "Şartlar ne olursa olsun bu takıma yenilmememiz gerekiyordu. Yan hakem çok vasattı. Kornerler, penaltılar... Ama en önemlisi kimse hikaye anlatmasın. Abidik gubidik okumasın. Bu ülkenin bir futbol kültürü yok kardeşim. Mesele burada" dedi.