Galatasaray ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzalayan ve sarı-kırmızılıların Bursaspor ile oynayacağı mücadelenin kadrosunda yer alan Birhan Vatansever, GS TV'ye özel açıklamalarda bulundu.

Prandelli'nin sezon öncesi kampında çok beğendiği genç oyuncu, "Galatasaray'da kupa kazanmak, A takımda şans bulmak tek hedefimdi. Hayalim gerçekleşti, çok mutluyum. İnşallah bir gün o formayı terletirim. Benim açımdan sezon iyi gidiyor. Benden yaşca büyük abilerimle oynuyorum. Hem fiziksel, hem de mental olarak geliştim" diye konuştu.

Selçuk İnan'ı örnek aldığını söyleyen 19 yaşındaki oyuncu, "Selçuk ağabeyi her zaman örnek alıyorum. Kişiliğini ve oyununu çok beğeniyorum. En rahat orta sahada oynuyorum. Hocam da defansımı geliştirmek için beni orta sahaya koyuyor" dedi.

Ligin ilk haftasıyla birlikte Devler Ligi'ni değerlendiren gelecek vadeden isim, "Bursa'yı yeneceğimizi düşünüyorum. Tek hedefimiz galibiyet. Gruptan lider çıkabiliriz. Onlar ne kadar güçlüyse, biz de o kadar güçlüyüz. Ben de ilerleyen dönemde oynayabilirim" diyerek sözlerini noktaladı.