Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda teknik direktörümüz Jan Olde Riekerink yönetiminde gerçekleştirilen idman, ısınma hareketleriyle başladı.

Takımımız, ardından beşe iki pas ve top kapma çalışması yaptı. Antrenmanın ana bölümünde ise 11’e 11 iki takım hâlinde taktik ağırlıklı bir maç gerçekleştirildi.

Selçuk ve Sinan düz koşulara başladı

Selçuk İnan, tedavisinin ardından fizyoterapistler eşliğinde salonda çalıştıktan sonra sahada düz koşulara başladı.

Wesley Sneijder, tedavisinin ardından salonda ve sahada kendisine hazırlanan özel program dâhilinde adaptasyon çalışmalarına başladı.

Sinan Gümüş, tedavisinin ardından salonda kuvvet, sahada koşu çalışması gerçekleştirdi. Sabri Sarıoğlu, tedavisinin ardından sahada özel bir istasyon çalışması yaptı.

Galatasaraylı oyuncuların antrenman öncesinde ise bir konukları vardı. Medical Park Ordu Hastanesi'nde tedavi gören ve yaklaşık bir yıldır kanserle mücadele eden Ümit Akçin, en büyük dileğini gerçekleştirerek Galatasaraylı futbolcularla tanıştı. Teknik direktörümüz Jan Olde Riekerink, Ümit ile yakından ilgilenirken futbolcularımız 20 yaşındaki taraftarımıza imzalı bir forma hediye etti.


Galatasaray Futbol Takımı, Çaykur Rizespor karşılaşmasının hazırlıklarını yarın akşam saat 17.00’de yapacağı antrenmanla tamamlayarak mücadele için Florya Metin Oktay Tesisleri’nde kampa girecek.