Galatasaray'ın savunmasının vazgeçilmezleri arasında bulunan Semih Kaya için Inter iddiaları daha yüksek sesle gelmeye başladı! Sarı-kırmızılıların eski teknik direktörü Roberto Mancini'nin en beğendiği isimler arasında yer alan Semih'in Inter ile flörtü ortaya çıktı.

Konu hakkında İtalyan basınına açıklamalarda bulunan Semih Kaya'nın menajeri Fazıl Özdemir, Inter'in ilgisini doğruladı. Şu anda sadece karşılıklı konuşmanın olduğunu söyleyen menajer, masada duran bir teklifin olmadığını söyledi.

Özdemir açıklamasında, "Inter, Semih Kaya'yı istiyor. Şu anda sadece konuşma aşamasında ve gelen resmi bir teklif yok. Önce Galatasaray'a resmi bir teklifin yapılması gerekiyor" sözlerini kullandı.

Sarı-kırmızılılar bir yandan şampiyonluk mücadelesi verirken bir yandan da başkanlık seçimlerine odaklanmış durumda... Sarı-Kırmızılı kulübe haber göndererek Semih’in transferini görüşebilmek için randevu isteyen İtalyan kulübü idarecilerinin 6 milyon euroluk teklif sunacağı iddia ediliyor.

24 yaşındaki A milli oyuncu için yapılacak pazarlıkların ardından satılıp satılmayacağına yeni başkan ve yönetimi karar verecek. Anlaşma sağlanırsa Semih Kaya; Hakan Şükür, Emre Belözoğlu ve Okan Buruk’tan sonra Inter’e transfer olan 4. Galatasaraylı futbolcu olacak