Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle çalışmalara geç başlayan Semih Kaya, GS TV'ye verdiği röportajda yeni sezondaki hedeflerinden bahsederken, bir hafta içerisinde tam olarak takımla çalışmalara başlayacağını da söyledi.

Tomas Ujfalusi ve Fatih Terim'den de övgü dolu sözlerle bahseden Semih'in röportajından öne çıkan satır başları;

''BİR HAFTAM KALDI...''

Tabi öncelikle çok çalışmak gerekiyor. Ben de çok şansız sakatlıklar yaşadım. İki kere çapraz bağlarımı kopardım, iç bağlarım koptu, kolum kırıldı... Şanssızlık peşimi bırakmadı. Bunlara direniyoruz ve direndiğimiz sürece de Galatasaray gibi büyük bir kulüpte şans bulacağımıza inanıyorum. Buluyoruz da... Biz de elimizden geleni yapıyoruz. Benim de bir haftam kaldı. Bir hafta sonra takımla çalışmaya başlayacağım. Umarım bir hafta içerisinde kendi performansıma gelip, takımdaki yerimi alacağıma inanıyorum.

''KİM HAKEDİYORSA FORMAYI GİYER''

Tabi bir yerde rekabet olduğu sürece başarı olur. Hangimiz o formayı hak ediyorsa ben onun oynayacağına inanıyorum. ben hak etmiyorsam hak eden oynar. Bu Galatasaray'da böyledir.

Betxlarge 14px; font-weight: bold;">CHEDJOU İÇİN NE DEDİ?

"Chedjou ile dün 10 dakikalık bölümde beraber oynadık. Çok tecrübeli bir stoper. Ben nasıl Ujfa'dan Dany'den çok şey öğrendiysem oynadığım sürece Chedjou'dan da önemli şeyler öğreneceğimi düşünüyorum."

''UJFA'YI ÖMRÜMÜN SONUNA KADAR UNUTMAYACAĞIM''

''Benim buralara gelmemde Ujfalusi'nin payı çok büyük. bana saha içinde ağebeylik yaptı. Her zaman nerede ne yapmam gerektiğini anlattı. Onu ömrümün sonuna kadar unutmayacağım. Benim kariyerimde çok önemli bir isim. Özleyeceğiz.''

''TERİM'İN YERİ AYRIDIR''

"Fatih hoca her zaman benim arkamda durdu. İyi oynadığım kötü oynadığım maçlarda... Fatih Terim'in bende yeri ayrıdır. Dün suratım asık düz koşu yaparken gördü beni dar alandaki çalışmaya aldı. Ben de Galatasaray'da efsane isimlerden biri olmak isterim. Ben bu camiada efsane isimlerden biri olmak istiyorum. Burada kalıcı olabilmek, belli bir noktaya gelmek istiyorum. Sağolsunlar taraftarlar beni çok destekliyor."

Sporx