Kariyerine Sparta Prag takımında devam eden başarılı defans oyuncusu Fatih Terim'e övgüler yağdırdı ve Sarı-kırmızılı ekibin genç futbolcuları hakkında da konuştu.

''Halen Galatasaray'ın parçasıyım...''

 "Galatasaray maçının heyecanına girdim diyebilirim.. Umarım iyi bir başlıngıç yaparız diyorum çünkü ben kendimi hala Galatasaray'ın bir parçası olarak görüyorum. Zaten biliyorsunuz, Fatih hoca gibi bir faktör var orda. Fatih hocanın olduğu her yerde Galatasaray, her şekilde başarıya yakın, başarıyı yakalayan taraf olacaktır diye düşünüyorum." dedi.

''Şöyle bir şansları var...''

"Ozan da, Yunus da, ikisini saymayacağım sadece. Recep var, Samet var, Ozan'n yanındaki partneridir, Atalay var. Bunlar bizim değerlerimiz. Şöyle bir şansları var, arkalarında her zaman onları destekleyecek Fatih Terim gibi hocaları var. Bu desteği ben, 2011 yılında, Galatasaray'da başladığımda, 2013 yılına kadar gördüm arkamda. Fatih Hoca Milli takıma gittiğinde, Milli takım'da da bu desteği gördüm. Gerçekten gençlerimiz çok şanslı, bir baba gibi onları her zaman sahiplenecek, her konuda arkalarında olacak biri var." dedi.