Galatasaray'da geçtiğimiz ocak ayında da gündeme gelen oyuncularla ilgili yeni girişimler söz konusu. Sarı kırmızılıların şimdiden 5 yerli futbolcuyla anlaşma sağladığı ifade edildi.

MERT HAKAN, EMRE KILINÇ, ERDOĞAN YEŞİLYURT

Galatasaray'ın bu sezon Sivasspor'da sergiledikleri performanslarla dikkat çeken Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç ile anlaştığı kaydedildi. Her iki futbolcunun da yeni sezonda sarı kırmızılı formayı giymesine kesin gözüyle bakılıyor. Galatasaray'ın ayrıca Sivasspor'dan Erdoğan Yeşilyurt'u da istediği ve büyük oranda transferde mesafe aldığı öğrenildi. 

OĞULCAN ÇAĞLAYAN VE SEMİH KAYA HAMLESİ

Türk ve bonservisi elinde olan futbolcuları kadrosuna katmak isteyen Galatasaray'ın Çaykur Rizespor forması giyen golcü oyuncu Oğulcan Çağlayan'la da 1,5 ay önce anlaşma sağladığı ortaya çıktı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan genç futbolcunun da transferinde sona gelindi. Sarı kırmızılıların devre arasında da istediği Semih Kaya'yı da yeni sezonda kadrosuna katacağı belirtildi. Sparta Prag'ın ocak ayında bonservis bedeli talep etmesi nedeniyle transferi gerçekleşmeyen tecrübeli futbolcu yeniden Galatasaray forması giyecek.

Futbol Arena