Sezon başında Galatasaray'dan Felipe Melo ve Alex Telles'i transfer eden Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini, Semih Kaya'nın da aklını çelmeyi başardı.

Aurelien Chedjou-Hakan Balta ikilisinin bu sezon yakaladığı yüksek form nedeniyle sürekli yedek kalan Semih'in menajeriyle görüştüğü ve takımdan ayrılmak istediğini söylediği belirtiliyor.

Inter'den gelen teklife çok sıcak bakan milli futbolcunun devre arasında kulüplerin anlaşması halinde Galatasaray sayfasını kapatması gündemde. Finansal Fair Play sıkıntısı nedeniyle başı ağrıyan Sarı-Kırmızılı yönetimin de Inter'den iyi bir teklif gelmesi halinde Semih Kaya'nın satışına onay vermesine kesin gözüyle bakılıyor.

CHEDJOU İMZA ATABİLİR

Sneijder ve Hakan Balta ile 2018'e kadar nikah tazeleyen Galatasaray'da sözleşme uzatma sırası Chedjou'ya geldi. Sarı-Kırmızılı yönetim, performansından çok memnun olduğu ve teknik heyetin "Bu sezon takımın en iyisi" değerlendirmesini yaptığı Chedjou'yu ödüllendirme kararı aldı. 2017'ye kadar anlaşması olan Kamerunlu stoperin sözleşmesi aynı şartlarda 1 yıl uzatılacak. Chedjou, 2.2 milyon Euro garanti ve maç başı 10 bin Euro kazanmaya devam edecek.