A Spor yorumcusu Uğur Karakullukçu'dan Galatasaray ve A Milli takım stoperi Semih Kaya için flaş açıklama.

Son dönemlerde yaşadığı formsuzluk nedeni ile Galatasaray taraftarını çileden çıkaran Semih Kaya, Medipol Başakşehir mücadelesinde yine hataları ile damgasını vurdu. Yenilen gollerde hatalı müdahaleleri ve maç içerisinde yaptığı hatalar nedeni ile Galatasaray taraftarının tepkisini çeken Semih Kaya için A Spor yorumcusu Uğur Karakullukçu tartışma yaratacak bir konuyu gündeme getirdi."SÖZLEŞME İÇİN AMELİYATINI MI ERTELEDİ?"

Geçtiğimiz yıllarda yaz tatili sırasında gözüne mangal kömürü kaçan Semih Kaya bir dönem formasından uzak kalmış tedavi görmüştü. A Spor yorumcusu Uğur Karakullukçu, "Semih Kaya'nın o dönemde formda olduğu için ameliyatını ertlediği ve bu ameliyat sırasında %50 görme kaybı yaşadığı konusunda duyum aldım. Böyle bir olay gerçekten yaşandı mı bunu sormak istiyorum. Bu konuda açıklama yapılırsa çok iyi olur. Çünkü bu durum bambaşka bir olay" dedi.

Elinde bir belge olmadığını belirten A Spor yorumcusu Uğur Karakullukçu, bu konu hakkında bir açıklama beklediğini sözlerine ekledi.