Galatasaray'ın Sivasspor maçı kadrosunda sakatlığı düzelen 3 asından Felipe Melo ve Sabri Sarıoğlu kadroya alınırken Semih Kaya risk edilmeyerek Sivas'a götürülmedi.

Sarı kırmızılı ekip Semih Kaya dışında tam kadro Sivas'a hareket edecek. Semih Kaya'nın da geçtiğimiz hafta tam kapasite takımla çalışmasına rağmen, kar yağışı ile birlikte tam sahada antrenman yapamayınca teknik direktör Hamza Hamzaoğlu tarafından riske edilmeyip İstanbul'da bırakıldı.

Sarı kırmızılı ekibin sakatlığı düzelen oyuncularından Melo ise özel tedavi uygulanarak Sivas maçı kadrosunda yer aldı. Brezilyalı yıldız ile birlikte Sabri'nin büyük bir olasılıkla ilk onbirde başlamaları bekleniyor.

Galatasaray Sivas'a bugün öğleden sonra yapılacak bir uçak yolculuğu ile gitmeyi planlanmışken, hava koşulları nedeni ile uçak saati 11.30'a alındı ve takımın Sivas'ta öğleden sonra antrenman yapması kararlaştırıldı. Bu konuda Sivasspor Yönetimi ile yapılan görüşmeler sonrasında da sarı kırmızılı ekibin antrenman yapacak bir saha temin edileceği öğrenildi.

İşte Galatasaray'ın Sivasspor kadrosu...

"Fernando Muslera, Sinan Bolat, Alex Telles, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Koray Günter, Sabri Sarıoğlu, Tarık Çamdal, Felipe Melo, Hamit Altıntop, Blerim Dzemaili, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Bruma, Yasin Öztekin, Olcan Adın, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Umut Bulut, Burak Yılmaz, Goran Pandev"