Semih Kaya maçın ardından yaptığı açıklamada, "Kötü bir sonuç oldu bizim için, yolumuza devam etmek istiyoruz. Şampiyonlar Ligi'ndeki yolumuz buraya kadarmış. Daha iyi hazırlanmak gerekiyor, bunlar üst seviye maçlar. Böyle özel bir günde galibiyet armağan edemedik, vatandaşlarımızdan özür diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Semih, iç saha ve dış sahada alınan sonuçların farklılığı konusunda ise "Kendi sahamızda inanılmaz derece baskılı oynuyoruz ama deplasmanda bu şekilde olmuyoruz. Yavaş yavaş sezonun sonuna geliyoruz. Artık daha iyi seviye için daha iyi mücadele şart. Kenetlenmemiz gerekiyor Türkiye Ligi'nde şampiyon olmamız için de böyle." şeklinde konuştu.

Başarılı savunmacı, Alex Telles'in hücuma katılımı ve defansta yarattığı boş alanlar konusunda kendisine yöneltilen soruya ise  "Tabi ki zorluyor ama Brezilya Ligi'nde o şekilde oynayan bir futbolcu. Kolay kolay değiştiremezsiniz. Yavaş yavaş kendini geliştireceğini, daha savunmaya dönük bir Telles izleyeceğimizi düşünüyorum." cevabını verdi.