A Milli Takım'da yaşadığı sakatlıktan ötürü kadrodan çıkartılmak zorunda kalınan Semih Kaya'nın Eskişehirspor maçında forma giymesinin zor olduğu tespit edildi. 3 gün sonra evimizde oynayacak olduğumuz Eskişehirspor maçında genç savunmacının yerine Hakan Balta'nın forma giymesi bekliyor.  Genç oyuncu için son güne kadar çalışılacağı belirtilirken, ağrıların devam etmesi nedeniyle gelecek maçlar için Semih'in riske edilmemeside gündemde.

TARIK HAZIRLANIYOR 

Alex Telles'in formsuz olması nedeniyle Hakan Balta'dan boşalacak olan sol bek bölgesi için taraftarın gözdesi olan yeni transfer Tarık Çamdal hazırlanıyor. Böylece dörtlü defans kurgusunun: Veysel, Chedjou, Hakan, Tarık şeklinde olması bekleniyor. Tarık Çamdal böylece sarı-kırmızılı formayı ilk kez eski takımı Eskişehirspor'a karşı terletecek.

HAMİT MÜJDESİ

Geçirdiği şansız sakatlıklar ile sürekli gündeme gelen Hamit Altıntop'un önümüzde hafta takım ile çalışmalara başlaması bekleniyor. Sol dizinden sakatlık geçiren tecrübeli oyuncunun iki hafta sonrasında kadroya girmesine kesin gözüyle bakılıyor. 

HABER: Bünyamin Mert Bürtek