Son günlerde ismi Manchester United başta olmak üzere birçok takımla anılan genç oyuncu için Napoli'nin devrede olduğunu söyleyen menajer, henüz bir teklif ise almadıklarını vurguladı.

"NAPOLI'NİN İLGİSİ KESİNLİKLE VAR"


Napoli iddiaları ile ilgili Özdemir, "Bu iddialar benim de kulağıma geldi. Kimse beni aramadı, ancak bazı iş arkadaşlarım bana Napoli'nin Semih'i takip ettiğini söyledi ve oyuncumuzun durumu ile ilgili sorular sordu. Bir ilgi kesinlikle var" diye konuştu.

"TEKLİF RESMİLEŞİRSE DÜŞÜNEBİLİRİZ"

Teklif gelmesi durumunda değerlendirebileceklerini söyleyen menajer, "Eğer teklif resmilişirse düşünebiliriz. Napoli de UEFA Kupası'nda oynuyor. Tabii ki şartların iki taraf için de iyi olması lazım, ancak muhteşem bir takımdan bahsediyoruz. Benitez gibi büyük bir hocanın başında olduğu Napoli, Semih'in gelişmesine yardımcı olabilir. Çok genç olması ile birlikte, birçok tecrübeyi de yaşadı" ifadelerini kullandı.

"GÜÇLÜ BİR KARAKTERİ VAR"

Semih'in genç yaşında önemli bir kariyer yaptığını kaydeden temsilci, "Semih Türkiye'de 2 şampiyonluk, 2 Süper Kupa şampiyonluğu ve geçen yıl da Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final yaşadı. Galatasaray gibi her sezon şampiyonluğa oynayan bir takımda oynuyor. Onun her gün baskı altında olduğunu anlamışsınızdır. Aynı anda milli takım için de bu durum söz konusu. Güçlü bir karakteri var ve taraftarlar onu "Buz adam" olarak çağırıyor. Güçlü ve çok soğukkanlı..." dedi.

"4 DEFANSLA DA, 3 DEFANSLA DA OYNADI"

Fazıl Özdemir, Galatasaray'ın yıldızının, Napoli'nin oyun anlayışına uygun bir isim olacağını da eklerken, "Napoli 4 defans ile oynuyor ve Galatasaray'da uzun zaman bu taktikle oynadı. Mancini ile 3 defansa da adapte oldu. Yani onun için bir farkı yok. Her zaman işini daha iyi yapmak için ne yapması gerektiğini düşünen bir oyuncu" diyerek sözlerini noktaladı.

Geçtiğimiz günlerde Portekiz basınında geniş bir incelemesi yapılan Semih Kaya'nın peşinde İngiltere Premier Ligi'nden Manchester United ile Liverpool, İtalya Serie A'dan da Napoli ve Inter'in olduğu öne sürülmüştü.

Sporx