Semih, karşılaşmada iyi mücadele ettiklerini belirterek, “Trabzonspor gibi güçlü bir rakip karşısında galip geldiğimiz için mutluyuz. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Özellikle ikinci yarı. Umarım her şey yolunda gider. Devre arasının gelmesine, bir maç kaldı. Önümüzdeki maçı da kazanmak istiyoruz. Puan farkını kapatmamız gerektiğini düşünüyorum. Ligin ikinci yarısında, daha fazla mücadele etmemiz gerekiyor. Sonuçta Galatasaray takımıyız. Ben tekrar layık olduğumuz yer olan liderliğe, en kısa sürede geleceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

Karşılaşmada yaşanan gerginliklerin hoş olmadığını vurgulayan sarı-kırmızılı futbolcu, “Maç içinde oluyor ama bunlar hoş değil. Sonuçta Colman’ın, Riera’ya yaptığı hareket, gerçekten hoş değil. Futbol içinde olan şeyler ama umarım bu tür şeylerle karşılaşmayız bir daha. Çünkü Türk futboluna, sporuna yakışmıyor, bu tür şeyler” ifadelerini kullandı.

Belinde yaşadığı rahatsızlıkla ilgili soru üzerine Semih Kaya, şunları kaydetti:

“Belimde gerçekten de büyük bir problem vardı. Her futbolcunun başına gelebilecek sakatlıklar ama genelde voleybolcularda olan bir sakatlıkmış. Ameliyat seçeneği de vardı ama ameliyatın kesin çözüm olacağını düşünmediler. Bir araştırma yaptık. En iyi tedavinin enjeksiyon tedavisi olacağına karar verdik. O şekilde enjeksiyon oldum. Gerçekten şu an gerçekten iyiyim. Hiçbir ağrım yok, hiç bir kısıtlama yapmıyor. Şu an için futboluma engel olabilecek bir sakatlık değil.”