Sezonu Bursaspor formasıyla tamamlayan Galatasaraylı futbolcu Sercan Yıldırım, Spor Toto Süper Lig'in sona ermesinin ardından Muğla'nın Marmaris İlçesi'ne tatile geldi. Bu sezon Bursaspor'da başarılı bir performans sergileyen tecrübeli futbolcu, gelecek sezon için iddialı konuştu.

Galatasaray’da forma şansı bulamayan ve eski takımı Bursaspor’a kiralanan golcü futbolcu Sercan Yıldırım , yoğun geçen futbol sezonunun stresini Marmaris’te atıyor. Küçük bir yelkenli tekneyle mavi tura çıkan futbolcu, yat limanı esnafının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Futbol severler Sercan’la bol bol fotoğraf çektirdi. Sercan, İHA'ya özel açıklamalar yaparak, “Galatasaray’la devam eden 3 yıllık bir kontratım var. Bu yüzden kontratım dışında hareket edemiyorum. Sezon başı kampında ne olup biteceğini kestirmek zor. Ancak kulübümle görüşmem olacak. Tatilin ardından kampa katılacağım. İyi hedeflerim var, inşallah bunları gerçekleştirebilirim" dedi.

Sercan, Galatasaray’ın Spor Toto Süper Lig'i ikinci tamamlamasıyla ilgili olarak da, “Galatasaray’ın şampiyon olmasını açıkçası çok isterdim. Ancak kısmet değilmiş, 2 yıl üst üste şampiyon olduk. Bu yılda Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılma şansı yakaladık. İnşallah seneye daha iyi bir performansla büyük başarılara imza atacağız" diye konuştu.

Golcü futbolcu, 2 yıldan bu yana tatil için Marmaris’i seçtiğini söyleyerek sözlerini şöyle tamamladı:
"Marmaris’te kendimi çok rahat hissediyorum. Rahmetli İbrahim Yazıcı’nın oğluyla da çok sıkı bir dostluğumuz var. Beni 2 yıldan bu yana misafir ediyor. Marmaris’i çok seviyorum.”