Spor Toto Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da savunma oyuncusu Serdar Aziz açıklamalarda bulundu. Milli futbolcu, kendisine gelen transfer teklifleri olduğunu ancak Galatasaray'da kalmak istediğini dile getirdi.

A Spor'a özel bir röportaj veren Serdar Aziz şunları söyledi:

"Galatasaray gibi dünya kulübünde ampiyonluk yaşamak inanılmaz mutluluk. Fatih hocanın gelişiyle her şey değişti. Sanki herkes onun gelmesini bekler gibi performansını artırdı. Taffarel'in gelişiyle de Muslera'nın performansı değişti. Deplasman fobisini seneye değiştireceğiz. Galatasaray için içeride dışarıda fark etmez. Ankara'ya gidiyoruz her yerde Galatasaray taraftarı var. Aslında deplasman olmaması lazım.

Elmacık kemiğim kırılmıştı, ameliyat olmam gerekiyordu. Çünkü elmacık kemiğim öyle kalırsa dişlerimin de döküleceği söylendi. Ama ben ameliyat olmayı reddettim. Çünkü formayı bırakmak istemedim. Doktora da 'dişlerim gerekirse dökülsün' dedim. Takımın bana ihtiyacı vardı. Burnumuz kırılsın, şampiyonluk daha önemli. 

Ben Türk'üm ve Türk oyuncuların oynamasını isterim ama onlar da ellerinden geleni yapacak ve iyi olacak. İyi olan oyuncunun oynamasına kimse itiraz etmiyor. İyi olacaksın, hak edeceksin, ondan sonra her şeyi söyleme hakkın olur. 

2 yıllık sözleşmem var. Birkaç kulüpten teklif var. Ben buraya farklı umutlarla geldim. Birçok kulüp arasından Galatasaray'ı tercih ettim. Burada efsane olmak isterim. Sergio Ramos'a benzetilmek güzel. Dünyanın en iyi stoperi bence. İnşallah bu sene Real Madrid ile eşleşiriz de Ramos'a karşı oynarım. 

Kadıköy'deki derbi kırılma maçı olabilirdi. Kaybetmememiz önemliydi. En üzüldüğüm maç Gençlerbirliği mağlubiyeti olmuştu."