Galatasaray'ın yollarını ayırmaya hazırlandığı Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar, açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli futbolcunun menajerliğini üstlenen Haluk Canatar'ın A Spor'a yaptığı açıklamalar ise şöyle;

"Çok fazla konuşan bir menajer olarak gözükmek istemiyorum ama bazen oyuncuların kendilerini ifade etmeleri yasak olduğu için haliyle menajerler açıklama yapmak zorunda kalıyor.

Galatasaray'ın aldığı karara saygı duyuyoruz fakat sosyal medyada her şeyden bir ses çıkınca futbolcunun bazen itibarını, kariyerini negatif etkileyecek bir algı da oluşuyor. 'Serdar özür diledi, kabul görmedi' lafı alakasız bir laf. Serdar hata yapmadı ki özür dilesin. Serdar ile Fatih Hocam arasındaki görüşme, babacan bir tavırla oldu ve 3 dakika sürdü. Serdar, 'Hocam aldığınız karara saygı duyuyorum' dedi. Sebepleri bile konuşulmadı. Serdar'ın özür dilemek ağırına gitmez ama bizim gündemimizde hiçbir zaman özür olmadı.

Serdar ile Fatih Hocam arasındaki görüşme, babacan bir tavırla oldu ve 3 dakika sürdü. Serdar, 'Hocam aldığınız karara saygı duyuyorum' dedi. Sebepleri bile konuşulmadı. Serdar'ın özür dilemek ağırına gitmez ama bizim gündemimizde hiçbir zaman özür olmadı. Fatih Hoca, Serdar tatile gittiği için kızmadı. Konu farklı bir konu. Oyuncu, tatile tabii ki gidecek. Bunlar sorun değil. Daha önceki süreçte, bir kere daha bir olay yaşanmış. Hoca, Sivasspor maçına takılmadığını da Serdar'a iletmiş

Hiçbir kulüple Serdar Aziz için transfer görüşmesi yapmadım. Serdar'ın durumunu soran kulüpler tabii ki var. Bizim için dönüm noktası bugündü, bugün de gerçekleşti. Ekonomik konular karşılıklı olarak konuşulur. Sonra da akışına göre gider."

Kaynak: GSGazete.com