Canatar, yaptığı açıklamada ''Bonservis bedeli olmadan Serdar Aziz, Galatasaray'dan çıkmıyor. Böyle bir arzumuz da yok. Galatasaray'ın açıklaması normal bir açıklama. Bir futbolsever olarak söylüyorum Serdar Aziz değerli bir oyuncu. Serdar'la birlikte Galatasaray Kulübü'ne gittik, 'Ya tamamen gündemden kaldıralım ya da bitelim' dedim. Daha önce belirttiğimiz rakamdan dolayı sözleşme sona erecekti. Fakat yönetim bugün açıklama yaptı. Galatasaray, Serdar'ı serbest çıkartmıyor. Bu konular süreç isteyen konular. Türkiye'de çok zor konular. Biraz da yorgunum. Profesyonel konular için de herkes statik planlarını doğru yapmalı. Ben, bu konularda Galatasaray Kulübü ile karşı karşıya geldim. Biz 'bu kulüpten memnun değiliz diyerek kulübe gitmedik' Her futbolcu gibi Serdar da tatile gitti. Devre arası transfer dönemi, benim sorumluluğum Serdar'a kulüp bulmak. En masum insan Serdar Aziz'dir'' şeklinde konuştu.

''Serdar Aziz'in sözleşmesi devam ediyor''

Serdar, Galatasaray'a gelirken sadece Galatasaray'ın talebi ile gelen bir oyuncu değil. O dönem görüştük. Her insanın hatası olur, sahada her zaman mücadelesini eden bir insandı. Bir futbolcunun her oyuncunun alacakları konuşulursa, kulübünü mahkemeye vermediği halde mahkemeye verdi olursa, Türkiye'de Galatasaray ve Fenerbahçe iki değerli kulüp. Benim açımdan böyle. Burada tek suçlu benim. Bu çalışmaları değerlendiren de benim. Serdar'a benim nasihatlarıma ihtiyacı da yok. Transferiyle ilgili bir şey varsa çalışmasını yapan benim. Serdar'ı da yıpratmamak lazım. Neden menajer konuşuyor? Kulüp konuşmazsa, oyuncu konuşmazsa biz konuşuyoruz. Serdar Aziz'in sözleşmesi devam ediyor. Galatasaray'ın yarın özel hocasıyla antrenmana çıkacak.

''Fenerbahçe'nin yaklaşımı profesyonelce oldu''

Sözlerimin sonuna kadar arkasındayım. Fenerbahçe'nin yaklaşımı profesyonelce oldu. Etik değerlere önem verdiler. En ufak hata yapmadılar. Serdar'ın kariyer planlaması belli. Oynayacağı ve gideceği kulüplerde belli.