Dursun Özbek, Serdar için Bursaspor'a transferi için Bilal Kısa, Furkan Özçal ve Sercan Yıldırım'ı takasta kullandıklarını açıkladı.

Türk Telekom Arena'da düzenlenen ve Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in de katıldığı törende, Serdar Aziz kendisini 4 yıllığına sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Törende konuşan Dursun Özbek, takımdaki eksiklikleri gidermek için teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda transfere başladıklarını dile getirerek, "İlk transferimiz de Serdar Aziz. Kendisini çok uzun zamandır takip ediyoruz. Galatasaray'da çok verimli olacağını düşünüyorum. Kendisine yeni takımında başarılar diliyorum. Galatasaray ailesine 'hoş geldin' diyorum." ifadelerini kullandı.

"Teknik kadroyu birkaç gün içinde açıklayacağız"

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, takımın yeni teknik direktörünün kim olacağına yönelik bir soru üzerine, "Teknik kadroyu birkaç gün içinde açıklayacağız. Galatasaray'ı etkileyen birçok faktör var. Özellikle yarın CAS'tan cevap bekliyoruz. Bu çerçevede Galatasaray'ın yeni antrenörüyle ilgili açıklamayı yapacağız." değerlendirmesinde bulundu.

"Galatasaray omurgasını koruyacaktır"

Dursun Özbek, kadrolarındaki önemli futbolcuları satmayı düşünmediklerini dile getirdi.

Bir basın mensubunun, takımın yıldız oyuncuları Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Aurelien Chedjou, Lukas Podolski ile ilgili transfer haberlerinin olduğunu belirtmesi üzerine Özbek, şunları söyledi:

"Bu bahsettiğin futbolcular içinde satılacak futbolcu yok. Galatasaray omurgasını, çekirdek kadrosunu koruyacaktır."

Serdar Aziz: Elimden gelen mücadeleyi vereceğim

Serdar Aziz de Galatasaray'a transfer olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirerek, sarı-kırmızılı takımın başarısı için elinden geleni yapacağını söyledi.