Fatih Hoca ile yan yana olmak bile heyecanlandırıyor. Yaptığı hizmetler unutulmaz. Boşuna İmparator olmadı. Hocamız bugüne kadar ismi duyulmamış oyunculara şans veriyor. Bu yönden başarılı oluyor, futbolcu kalitesinden anlayan hoca.

DAUM BENİ KAZANDI

- İlk haftalar forma şansı bulamadım. 30’a yakın maç oynadım A Milli Takım’a geldim. Ertesi yıl sakatlık yaşadık. Twente maçında ayağım kırıldı. Bedensel ve ruhsal olarak çöküntü yaşanır. Benim yapımda o yok. Benim savaşçı ruhum var.

- Daum bana geldi, beni oynatmak istediğini söyledi. ‘Şans verirseniz oynarım, hedefleri olan insanım’ dedim. Onu mahcup etmedim. Daum’un katkısı büyüktür.

- Türkiye’de şu dönemde fazlasıyla stoper var. Bizim takımda Ertuğrul Ersoy var. Buraya gelenlerin dördü de genç ve yetenekli.

- G.Saray’dan teklif geldi, beni resmi bir adım atıp istediler. Benim kulüp ile sözleşmem vardı. 3 yıl daha üstüne ekledim. Rahmetli başkanımız İbrahim Yazıcı bırakmak istemedi. Başkanımız Erkan Köristan bırakmak istemedi. Bundan sonra ne olur, bilinmez.

ALMEİDA-WEBO ÇOK İYİ

- G.Saray halen istiyor. Ama devre arası mı olur, seneyi mi olur bilemem. Futbolcuyu transferler yıpratır. Gitti, geldi, dedikodu oldu. Ama istenmek güzel bir şey.

- Almeida’yı beğeniyorum. Onun dışında Webo. F.Bahçe’de kendini göstermiyor. Ona karşı zorlanıyorum ama seviyordum. Didier Drogba’ya karşı oynamadım.

Akşam