Guaritingueta maçında sahayı sedyeyle terk eden tecrübeli savunma oyuncusunun sol diz iç yan bağlarında 2. derece esneme ve kemik ödemi tespit edildiği, en az 1 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Semih Kaya’nın sakatlığından sonra sarı-kırmızılı takımda savunmanın göbeği tamamen boşalmış durumda.

Aurelien Chedjou’nun Afrika Kupası’nda olması, yedek stoper Koray’ın sakatlığı ve bir diğer yedek stoper Gökhan Zan ile kulübün arasındaki problemler, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nu savunma için çaresiz bıraktı.

ARADAKİ FARK 4 MİLYON EURO
Galatasaray yönetimi, ara transfer dönemi sona ermeden bir stoper transferini tek çıkış yolu olarak görüyor. Transfer listesindeki Akhisar Belediyesporlu Uğur Demirok’u Trabzonspor’a kaptıran sarı-kırmızılıların Galatasaray’ın önünde tek hedef mevcut. Bursasporlu Serdar Aziz… Sarı-kırmızılı takımda ilk alternatif Bursasporlu yıldız olurken, yönetimin 3 milyon Euro bütçe hazırladığı, yeşil-beyazlı kulübün ise 7 milyon Euro istediği öğrenildi. G.Saray yönetimi, Bursaspor ile bir araya gelerek rakamı makul bir fiyata çekmeye çalışacak.

Yarsuvat'tan ilginç sözler
G.Saray Başkanı Duygun Yarsuvat, üst üste yaşanan sakatlıklarla ilgili, "Futbol maçında sakatlık olur, iyileşirler. Ne yapalım, önümüzde daha vakit var" dedi. 61. Milliyet Yılın Sporcusu Ödül töreninde açıklamalar yapan Yarsuvat, sakatlıkların transfer politikalarını etkileyip etkilemeyeceği sorusuna ise, "O konuda yetkililere sormak lazım. Ben başkanım, transfer yapmıyorum" cevabını verdi. Bu arada eski F.Bahçe Başkanı Ali Şen, Yarsuvat'ın yanına gelerek, "En zor anda geldiğin için tebrik ederim" dedi. G.Saray Başkanı ise, "Zaten kolay olsaydı bize vermezlerdi" ifadelerini kullanması dikkat çekti.
Yeni Şafak