İşte Serdar Aziz'in maç sonu sözleri:

"Futbol hayatım adına zor bir gündü. Böyle sahalarda oynamak zor. Talihsiz bir sakatlık yaşamıştım. Çok şükür o günleri atlattım. Psikolojik açıdan da zor günler geçirdim. Çok şükür atlattım. Geçen seneye göre daha iyi bir zemin vardı. Kazanmamız gerekiyordu, kazandık. Performansımız böylece gitsin istiyoruz. Sivasspor maçında da galip gelmek istiyoruz."

"Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. İyi takım olduk. Takım arkadaşlarım kaliteli oyuncular. Bu beni de rahatlatıyor. Top bizde kalan bir oyun oynuyoruz. Taraftardan ve futboldan uzun süre geri kaldım. 8-9 ay resmi maç oynamadım. Kolay değil. Gittikçe daha da iyi olacağımı düşünüyorum."

''Ben elimden geleni yapıyorum''

"Kaliteli isimlerle oynuyoruz. Böyle oyuncular olunca saha içinde rahatlıyorsunuz. Tüm arkadaşlarım çok kaliteli. Böyle olunca da performans artıyor. Çok fazla haberlere bakmıyorum. Her gün farklı haberler çıkıyor. Her oyuncu hakkında haber çıkıyor. İnsanız. Ben elimden geleni yapıyorum. Gelen olursa kulübün bileceği bir iş. En önemlisi takım karakteri. Çok fazla haber okumuyorum. Galatasaray’a faydalı olacaksa herkes gelsin."

Mariano'nun sözleri ise şu şekilde:

"Hak ettiğimiz bir 3 puan aldık. Çok önemli bir deplasmanda kazanmamız gerekiyordu, bize güven veren 3 puan oldu. Garry ile olan uyumumuzda aynı dili konuşmamız çok önemli. İkimiz de Portekizce konuşuyoruz, iletişim açısından bize büyük bir avantaj sağlıyor. Garry de bana çok yardımcı oluyor"