Vatan Gazetesi yazarı Serhat Ulueren, Galatasaray'ın Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup etmesini köşesinde değerlendirdi.

İşte Ulueren'in kaleme aldığı o yazı;

"Galatasaray dün değil salı Mersin’i Yasin’in golüyle 1-0 yendiği akşam bana göre şampiyonluğu kazandı. Erciyes’in F.Bahçe’den, Akhisar’ın Beşiktaş’tan puan alacağını biliyordum ve bunu canlı yayında dile getirdim. Birçok kişi bana “Sen sonuçları nereden biliyorsun? Müneccim gibisin” dedi. Görünen köy kılavuz istemez arkadaşlar.
 
Fenerbahçe zaten haftalardır kötü, üstelik seyircisi de Aziz Yıldırım’dan dolayı maçlara gelmiyor. Kısacası camiada şampiyonluğa inanan yok. Beşiktaş genç ve arzulu ama onların da Biliç gibi bir el freni var. Kısacası derbi kazanamayan Biliç’li Beşiktaş’ın şampiyon olamayacağını ben değil sokaktaki çocuklar söylüyor.
 
AZİZ YILDIRIM ARTIK GİTMELİ
 
Durum böyle olunca ve G.Saray defansına Semih eklenince, Yasin, Burak, Hakan gibi isimler de performanslarını artırınca G.Saray için işler kolay oldu. G.Saray belki çok iyi oynamadı son haftalarda ama son 5 maçta da gol yemediği bir gerçek. Demek ki Hamza hoca ve oyuncular, parasız, pulsuz, yönetimsiz bu işin becerilebileceğini dosta düşmana gösterdi.
 
Artık Türk futbolundan Aziz Yıldırım’ın kurtulma zamanı geldi. Paralı pullu F.Bahçe ve başkanları Aziz Yıldırım bu sezon başarısız olmuştur, Türkiye’nin büyük bölümünün nefretini, tepkisini kazanmış Aziz Yıldırım’lı F.Bahçe kısa zaman içinde bu antipatik, saldırgan, kural tanımayan başkanından kurtulursa yine Türkiye’nin lokomotif kulübü olur ve seneye 4. yıldızı onlar da göğüslerine takabilir.
 
FAZLASIYLA HAK ETTİLER
 
Genç Emre’yi kadroya almayarak büyük hata yapan Hamza Hamzaoğlu’nu, oyuncuları, Dürüst ve Albayrak ikilisini ama en çok da yolu olmayan, ulaşımı neredeyse azap yolu olan Arena’ya koşan G.Saray taraftarlarını kutluyorum.
 
Sneijder nihayet bir yıldız gibi oynadı ve Burak’ın güzel pasında sakin bir vuruşla G.Saray’ı 20. şampiyonluğa taşıdı. Sahanın yıldızları Hakan, Yasin ve son saniyede Stancu’ya büyük ikramda bulunmasına rağmen Semih idi. Yasin adeta bir takım gibiydi. Sinan da çok dikkatli ve kusursuzdu.
 
Sonuç olarak en çok isteyen, arzulayan, konsantre olan ve kalpten inanan ama geçmiş yönetim hataları nedeniyle hakkını bir türlü alamayan Sarı-Kırmızılı Aslanlar bu şampiyonluğu fazlasıyla haketti. F.Bahçe Mersin’de kazanamaz, Beşiktaş Konya’yı yenemez ve G.Saray-Beşiktaş derbisi formalite maçı olur."