Ligde bu sezon şampiyonluk yarışını südüren Galatasaray, bir yandan da gelecek sezonun planlarına start verdi. Takımdaki kiralık oyuncuların geleceği belirsizliğini korurken, Galatasaray yönetimi aynı zamanda takımdan ayrılacak oyuncular ile şimdiden planlar yapmaya başladı.

Salgın sebebiyle transfer borsası durgun olsa da, Galatasaray yönetimi ilk olarak süreç bitince Seri'nin bonservisini almak için Fulham ile masaya oturacak. İkinci yarıda iyi bir performans çizen orta saha oyuncusu için Fulham yeni bir kiralamaya ikna edilmeye çalışılacak. Aynı zamanda Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç için de temasların sıklaşacağı belirtiliyor

AYRILIKLAR DA OLACAK

Takımdan ayrılacak ve transferleri ile gelir elde edilecek oyuncular için de çalışmalar sürüyor.

Younes Belhanda için teklifleri dinleyecek olan Sarı-kırmızlı yetkililer, Sofiane Feghouli için de Arap takımlardan gelecek olan teklifleri değerlendirmeye alacak. Şu anda Club Brugge'de kiralık olarak forma giyen Mbaye Diange'yi de elinden çıkarmak isteyen Galatasaray teknik ekibi, Senegalli için birkaç takımla temas halinde. Diagne'ye İngiltere'den ve Fransa'dan kulüplerin ilgi duyduğu öğrenilirken, başta Nottingham Forest olmak üzere birkaç takımın sezon sonunda kapıyı çalacakları ortaya çıktı. 

Yönetimin Diagne'yi 6-8 milyon euro teklif gelmesi halinde elden çıkaracağı belirtiliyor.