Galatasaray'da yükselen performansı ile Avrupa'nın devlerini peşine takan Garry Rodrigues'in son durumu Sporxtv'nin YouTube hesabındaki Futbol Masası programında masaya yatırıldı.  

Sporxtv'nin YouTube hesabı üzerinden yapılan "Futbol Masası" programının muhabiri Mehmet Özcan, Fatih Terim ile birlikte performasını yükselten Garry Rodrigues'e 20 milyon euroluk teklif gelmesini beklediğini söyledi.

Özcan, yayına Garry Rodrigues için gelen soruyu cevaplarken, "Bruma 1,2 milyon euro alıyordu ve Leipzig'e gitti. Garry Rodrigues de 1.3 milyon euro alıyor. Bence Rodrigues bu sezon Galatasaray'ın transfer sponsoru olur. Devre arası Schalke de istedi. İngilziler de talip. "Benim sezonum olacak" dedi. Galatasaray geçen sene Bruma'nın diri kalması için almıştı. Bu sene de Ndiaye'den daha fazla paraya gidebilir. Cenk Tosun'un rekorunu kırar mı bilmiyprum ama 20 milyon euroyu geçer." değerlendirmesini yaptı.

Programın bir diğer tecrübeli yorumcusu Serdar Sarıdağ da, Rodrigues'e İngiltere'den teklifler olduğunu söylerken, "Cenk Tosun transferinden dolayı İngiliz gazetecilerler arasmız iyi, iyi para gelecek ondan diyorlar. " dedi.

(Webaslan)