Spor Toto Süper Lig'in 38. ve son haftasında Galatasaray, Fraport TAV Antalyaspor deplasmanına konuk oldu. Antalya Stadyumu'nda oynanan karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Antalyaspor, 45. dakikada Alessano Ndao ile öne geçerken, Galatasaray, bu gole 77. dakikada Mustafa Muhammed ile karşılık verdi.

Bu sonucun ardından Galatasaray, ligi 52 puanla tamamladı. Yenilmezlik serisini 16 maça çıkaran Antalyaspor ise 59 puanla sezonu bitirdi.

TORRENT EKSİKLER HAKKINDA NE DEDİ?

Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent, Arda Turan ile ilgili konuştu.

Deneyimli teknik adam yaptığı açıklamada, "Özellikle son 4 maçlarını izledik, ligde diğer takımlardan farklı oynayan bir takım var karşımızda. İçeride oynuyorlar, bekleri içeriye koşturuyorlar, gördüğüm şeyler hoşuma gitti" dedi.

Birçok şeyin bilinmediğini söyleyen Torrent, "Birçok şey bilinmiyor oynamayan oyuncularla ilgili. Kerem yorgun, Morutan'ın sakatlığı var. Arda ve Feghouli son 4 antrenmana çıkmadı. Arda'nın son maçta olmamasının nedeni antrenman yapmamasıydı. Feghouli ile onların sahamızda taraftarımıza veda etmesini istiyorduk." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'dan 2 gazeteciye suç duyurusu Galatasaray'dan 2 gazeteciye suç duyurusu

(Sporx)