Sezon başı kadro dışı kalan Hakan ve De Jong’l a birlikte, ligde hiç forma giymeyen Carrasso, Eray, Tarık, Donk ve Emrah’ın kulübe maliyeti 36 milyon TL

 Sezon başında yaptığı flaş ama bir o kadar da maliyetli transferlerle dikkatleri üzerine çeken Galatasaray'da oynamayan futbolcular da Euro'ları götürüyor!.. Sarı- Kırmızılı takımda 1 dakika bile forma giymeyen 7 futbolcuya adeta servet ödendi. Bu isimlerin kulübe yıllık maliyeti 8 milyon Euro (36 milyon lira) oldu.

YATTIĞI YERDEN KAZANIYORLAR

Igor Tudor tarafından sezon başında kadro dışı bırakılan Nigel de Jong 2.5 milyon Euro kazanırken, Hakan Balta'nın yıllık maaşı da 1.2 milyon Euro. Ayrıca Tudor'un henüz ligde forma şansı vermediği Tarık Çamdal ve Ryan Donk'a 1.5 milyon Euro, Emrah Başsan'a da 450 bin Euro garanti ücret ödeniyor.

3. KALECİYE BİLE 220 BİN EURO

Transferin son gününde sürpriz bir şekilde alınan 35 yaşındaki Fransız kaleci Cedric Carrasso ise şu ana kadar sadece 2 maçta kadroya girebilirken, Muslera'nın arkasında yedek bekledi. Fakat Carrasso'ya 600 bin Euro ödeniyor. Takımın 3. kalecisi olan Eray İşcan da yılda tam 220 bin Euro'yu cebine indiriyor.