Sarı-kırmızılıların yıldızı Sigthorsson’un 6 ay öncesinden bu transfere onay verdiği ortaya çıktı. Galatasaray’a geçen sene gelmediği için pişman olan İzlandalı forvetin, büyük hata yaptığını kabul ettiği vurgulandı.

“Transferim çok hızlı gelişti. Pazar günü haberim oldu, bugün buradayım” diyerek transferinin 2 günde gerçekleştiğine dikkat çeken İzlandalı forvetin aslında 6 ay önceden geleceğini söylediği ortaya çıktı. 

Tecrübeli oyuncunun menajeri Ceylan Çalışkan, Sigthorsson ve Lorik Cana ile 6 ay önce Fransa’da yemekte bir araya geldiklerini belirterek, “Sigthorsson, Lorik Cana ve ben yemek yedik. Sigthorsson Galatasaray’ın geçen yaz gündemine gelmiş ama teklifi reddetmişti. O gün bana ve Cana’ya bir daha teklif gelse düşünmeden gideceğini söyledi. ‘Büyük hata yaptım. Galatasaray’dan bir kez daha teklif gelse hemen giderim’ dedi. Bu yüzden Galatasaray’a gelmeyi aslında çok önceden kafasına koymuştu. Transferi gündeme gelince ise her şey çok çabuk gelişti” dedi.

Çalışkan, Nantes kulübü ile pazarlıkların 2 aydır sürdüğünü belirterek, “Fransızlar önce 6 milyon euro istediler. Kiralama bedeli olarak ise 2 milyon. Bu yüzden iş uzadı. 700 bin euroya kadar indirince kiralama bedelini Galatasaray almaya karar verdi” diye konuştu.