Galatasaray'ın UEFA ile arasının limoni olması alacakların kapının önüne dizilmesine neden oluyor.

Son olarak 2016'da Linnes'in geldiği Molde kulübü kapıyı çaldı. Sözleşmesinde yazan, ''Martin Linnes'in ilk 11 de yer aldığı her 20 resmi maç tamamlandığında ekstra 100 bin Euro ödenecektir'' maddesi gereği 200 bin Euro hakkettiklerini iddia ederek ödeme istedi. Galatasaray yönetimi ise bu süreçte kendilerine ancak 100 bin Euro ödeyebileceklerini (36 maçta ilk 11'de oynadı), henüz 40 maçın dolmadığını iletti. Norveç ekibi ise Fenerbahçe maçında 40'ıncı maçın dolduğunu iddia etti.

Silahlı başkan gözünü Galatasaray'ın parasına dikti

Garry Rodrigues'in Premier Lig'e gitmesini bekleyen bir başka takım da PAOK.

Hollandalı oyuncunun sözleşmesinde yer alan, ''Rodrigues'in bir sonraki transferinden elde edilecek gelirin yüzde 20'si PAOK'a ödenecektir'' maddesi yüzünden Yunanlılar, Rodrigues'in menajerini sürekli sıkıştırıyor.

Komşudan gelen son iddia PAOK'un sahaya silahla girdiği için futboldan 3 yıl men cezası alan Başkanı Ivan Savvidis'in Rodrigues'in menajeri ile buluştuğu oldu. Yunan başkanın, Hollandalı oyuncuyu satması durumunda menajerine PAOK'un hakkettiği yüzde 20 üzerinden yüzde 5 prim verme sözü oldu.

Galatasaray iddia edildiği gibi Rodrigues'i 25 milyon Euro'ya satarsa 5 milyon Euro'su PAOK'a gidecek. Savvidis ise bu paranın 1 milyon Euro'sunu Rodrigues'in menajerine teklif etti.