Roberto Manci'nin gelişiyle müthiş bir çıkış yakalayan Galatasaray'ı 10 gün içinde Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde çok önemli 3 karşılaşma bekliyor...

"Kod adı 2K 1FB" olarak adlandırılan zorlu mücadelelerde Cimbom, önce 1 Kasım Cuma günü Konyaspor'u sahasında konuk edecek. Ardından salı Günü Şampiyonlar Ligi maçında Kopenhag ile kapışacak olan Galatasaray, 10 Kasım Pazar günü ise ezeli rakibi Fenerbahçe ile Kadıköy'de karşı karşıya gelecek. Galatasaray bu 3 maçı da kazanıp Şampiyonlar Ligi'nde bir üst turu büyük ölçüde garantilemek isterken Konya ve Fenerbahçe maçlarından kayıpsız çıkarak da Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 3'e indirmenin hesaplarını yapıyor. Teknik direktör Roberto Mancini bütün planlarını bu 10 gün içinde oynayacağı bu 3 maç için yapıyor. Galatasaray Teknik Direktörü Mancini dünkü idman öncesinde de oyuncularını toplayarak kısa bir toplantı yaptı.

OYUNCULARLA TEK TEK GÖRÜŞMELER YAPIYOR

Antrenman öncesinde oyuncuları etrafında toplayan Mancini, Kayseri maçından kısa kısa örnekler gösterdi. Konya maçında Dany'yi tribüne göndererek Bruma'ya kadroda yer açmanın planlarını yapan Mancini'nin Hakan Balta'nın yokluğunda sol bekte denediği isim ise Sabri Sarıoğlu oldu. Mancini, antrenman esnasında oyuncularla tek tek 3-5 dakikalık konuşmalar yaparak onları mental olarak da maça hazırlıyor.

MANCİNİ SELÇUK'U HAZIRLAMAYA ÇALIŞIYOR

Mancini'den sonra yavaş yavaş ritim bulan Galatasaray'da Sneijder başta olmak üzere, Eboue, Melo, Drogba ve Burak'ın performansları artmaya başlarken, Selçuk'un da daha iyi duruma gelmesi ve daha fazla katkı yapması durumunda Cimbom'un çok daha iyi sonuçlar alması bekleniyor. Bunun farkında olan Mancini de Selçuk İnan ile sık sık görüşmeler yaparak oyuncuyu hazırlamaya çalışıyor.   

Takvim