Galatasaray'ın Almanya doğumlu genç futbolcusu Sinan Gümüş, milli takım seçme konusunda henüz kendisine resmi bir teklif yapılmadığını belirterek, "Tabii ki gönlüm Türkiye'den yana" dedi.
Sarı-kırmızılı takımın İsviçre'nin Gwatt bölgesinde kamp yaptığı otelde düzenlenen basın toplantısında konuşan genç futbolcu, milli takım tercihini alacağı tekliften sonra açıklayacağını ifade etti.

Almanya doğumlu olduğunu hatırlatan Sinan Gümüş, "Milli takım konusunda daha tercih yapmadım. Bir tercih yapmak için önce bir teklif gelmesi lazım. Bugüne kadar resmi teklif gelmedi. O yüzden bekliyoruz. Bu konuları iyice düşündük. Sonuçta doğum yerim Almanya. Biraz da pasaport sıkıntısı var. Gönlüm tabii ki Türkiye'de yana ama bir teklif gelsin sonra açıklama yaparız." diye konuştu.

"Şampiyon olmak istiyoruz"

Galatasaray'da geride kalan sezonda iyi bir performans ortaya koyduğunu dile getiren Sinan Gümüş, şunları kaydetti:

"Galatasaray'a ilk geldiğimde kimse Sinan Gümüş'ü bilmiyordu. Benim hedefim önce öğrenmekti. Öğrenip sonra sahada uygulama gibi bir amacım vardı. İlk sene hoca bana az şans vermişti. İkinci sene bu kadar güzel geçeceğini kimse düşünemezdi. Allah'a şükür iyi geçti. Tabii ki taraftar sevgisi bir oyuncu için büyük bir motivasyon. Bu sezon hem benim hem de takımım için çok önemli. Şampiyon olmak istiyoruz. Takıma katkı verebilirsem ne mutlu bana."

"15 gol atarsam mutlu olurum"

Hücum bölgesinde oynayan bir futbolcu olarak kendisine hedefler koyduğunu anlatan Sinan Gümüş, "Selçuk (İnan) ağabey bana 'Senden 15 gol bekliyorum' dedi. O yüzden 15 gol olursa çok mutlu olurum." ifadelerini kullandı.