Karşılaşma sonrası soyunma odasında Türkiye Kupası final sevinci kadar Sinan Gümüş performansı da konuşuldu. Teknik direktör Riekerink, Sinan'a tam not verirken derbiye hazır ol mesajı da verdi.

Torku Konyaspor ile oynanan karşılaşmada sakatlanan ve 88 gün sonra sahalara dönen Sinan Gümüş oynadığı futbolla alkış topladı. Çaykur Rizespor maçının son 20 dakikasında Sabri Sarıoğlu’nun yerine oyuna dahil olan 22 yaşındaki futbolcu hazır hale geldiğini gösterdi. Son dakikalardaki bindirmeleriyle dikkat çeken Sinan Gümüş attığı deparlarla sezonun ilk yarısında oynadığı futboldan resitaller sundu.

Derbiye 11'de başlama ihtimali yüksek

Taraftar genç oyuncunun 20 dakikalık performansını maç sonrası ayakta alkışladı. Soyunma odasında ise takım arkadaşları Sinan’ı tebrik etti. Hollandalı teknik adam Jan Olde Riekerink de oyuncusunu kutladı ve hafta sonu oynanacak Beşiktaş derbisinde 11’de sahaya süreceği sözünü verdi.

Hamzaoğlu yeterli şansı vermedi

Hamza Hamzaoğlu’nun çok fazla şans vermediği Sinan Gümüş Teknik direktör Mustafa Denizli döneminde oynadığı futbolla Galatasaray’ın banko oyuncusu olduğunu göstermişti. Genç yıldız adayı sakatlamadan önce Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda 22 maça çıkmış ve 8 gol, 2 asistlik performans sergilemişti. 

Hatırlanacağı üzere Hamza Hamzaoğlu, Sinan Gümüş'ü oynatabilmek için Bruma'yı takımdan göndermek zorunda olduğunu söylemişti ancak yine de Sinan forma şansı bulmakta zorlanmıştı.