Galatasaray'ın Fenerbahçe ile oynadığı maç öncesi Kadıköy'e gidilirken takım otobüsü içerisinden taraftarlara karşı "Hepsi Suriyeli" şeklinde ifade kullanan Sinan Gümüş'ün geleceği tartışılıyor. Taraftarların kadro dışı bırakılmasını istediği Sinan Gümüş'ün İtalya'dan Genoa ile ön protokol imzaladığı iddia edildi.

Galatasaray Haberleri: Sinan Gümüş, Galatasaray'dan ayrılacak mı?

Galatasaray ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve derbi öncesi hareketiyle taraftarların tepkisini çeken Sinan Gümüş hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Takvim'de yer alan habere göre; Sarı- Kırmızılı takımda gözden çıkarılan ve Fatih Terim'in gelecek sezon oyun planlarında olmayan Sinan Gümüş'ün İtalyan kulübü Genoa'yla ön protokol imzaladığı ortaya çıktı.  

Sinan Gümüş Galatasaray taraftarına Suriyeli mi dedi?

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Sinan Gümüş, yedek kulübesinde beklediği Fenerbahçe derbisinden önce takım otobüsünü Florya'dan uğurlayan taraftarlar için "Yemin ederim hepsi Suriyeli" yorumunu yaptı. Senegalli golcü Mbaye Diagne'nin Instagram hikayesinde fark edilen bu sözler kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Fenerbahçe taraftarları derbi öncesi rakip takımı Sinan Gümüş üzerinden eleştirirken, sarı kırmızılı camiadan futbolcuya sert tepkiler geldi.

SİNAN GÜMÜŞ'TEN SURİYELİ AÇIKLAMASISinan Gümüş'ün Suriyeli sözü Twitter'da en çok konuşulan konular arasına girerken, maçın ardından açıklama gecikmedi. Derbi öncesi takım otobüsünü yolcu eden Galatasaray taraftarlarına 'Hepsi Suriyeli" diyen Sinan Gümüş, maç sonrasında yaptığı açıklamada özür diledi. Gümüş, Instagram'dan yayınladığı açıklamada, "Kesinlikle kötü niyetli olmayan bir sözümün yanlış anlaşılmasından dolayı çok ama çok üzgünüm. Kırdığım, üzdüğüm kimse varsa hepsinden özür dilerim." dedi.

Galatasaray ile 2 aylık sözleşmesi kalan 25 yaşındaki futbolcu, bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 27 resmi maçta 4 gol ve 3 asist kaydetti.

Futbol Arena