Avrupa’nın transfer listesinde ilk sıralara adını yazdıran başarılı oyuncu Sinan Gümüş’ün İspanya, Almanya ve Fransa’dan taliplerinin olduğu belirtildi.  
Futbolunu her geçen gün geliştiren Sinan Gümüş, Avrupa transfer piyasasına adını yazdırdı. Sakatlığının ardından Süper Lige süper bir dönüş yapan genç futbolcu, 3 takımı birden peşine taktı. Sinan’ı, Almanya’dan Schalke, İspanya’dan Villarreal ve Fransa’dan Monaco’nun istediği belirtildi. Üç takım arasında en istekli olanın Schalke olduğu belirtilirken küme düşen Stuttgart’ta oynayan Filip Kostic’ten vazgeçtiği ve sarı-kırmızılı takımı gündemine aldığı öğrenildi. Alman basını, Schalke’nin 7 milyon euro gibi ciddi bir parayı gözden çıkardığını yazarken rakiplerinin ise Villarreal ve Monaco olduğunu kaydetti.

Almanlar hayran kaldı

Ayrıca haberlerde, Sinan’ın daha önce verdiği röportajlarda Bundesliga’da oynamayı istediği hatırlatılarak transfer olasılığının yüksek olduğunu dile getirdi. Schalke Sportif Direktörü Schuster’in 22 yaşındaki oyuncunun transferi için kısa bir süre içinde İstanbul’a gelmesinin beklendiği de aktarıldı.

Stuttgart’ın alt yapısından transfer edilen Sinan’ı Schalke’nin teknik direktörü Andre Breitenreiter’e yardımcısı Volkan Bulut’un önerdiği bildirildi. Deneyimli hocanın, golcü oyuncuyu izlediği ve alınmasını istediği kaydedildi.