Galatasaray'ın genç golcüsü Sinan Gümüş'ü transfer etmek isteyip istemedikleri yönündeki soruyu cevaplandıran Buruk, Hamza Hamzaoğlu'ndan bu konuda bir istekte bulunduğunu belirtti.

İşte Buruk'un Sinan Gümüş açıklamaları:

"Sinan Gümüş'le ilgili Hamza Hoca'dan bir talebimiz oldu. Kampta görecekler. Beğendiğimiz bir oyuncu. U21 maçında seyretmiştim kendisini. Beğendik bir isteğimiz oldu ama Hamza Hoca kampta görecek. Değerlendirme durumu da olabilir."

"ONTIVERO'YU GÖNDERECEĞİZ"

Galatasaray'dan kiraladıkları Lucas Ontivero hakkında da konuşan Buruk, oyuncuyu ikinci yarı kadroda düşünmediğini belirtti. 

"Ontivero biraz geç katıldı. Geldiğinde de hazır değildi. Yazı biraz yatarak geçirmiş. 5. haftada bi 45 dakika kullandım. Hazır olmadığı çok belliydi. Sonrasında ligde süre vermedim. Kupa ve U21 maçlarında kullandım ve sakatlandı. Sakatlıktan dönmesi üzerine bir aşama kaydediyordu ki yeniden sakatlandı ve ilk yarıyı böyle bitirdi."

"İkinci yarı yolları ayırmayı düşünüyoruz. Yabancı kontenjanı bizim için önemli. Bir yabancı forvet almak istiyoruz ve yer açmamız lazım. Ontivero'yu göndereceğiz."