Almanya   doğumlu  Sinan Gümüş'ü  kadrosuna  katan  G .Saray'ın  gündeminde  bir gurbetçi daha var: Sinan Kurt. 

Mönchengladbach'ın U19 takımında 
forma  giyen Sinan  geçen  sezon 24 maçta 16 gol atarken,   3 de asist yaptı. Hem sol açık hem de forvet olarak görev yapan 17 yaşındaki futbolcu için kulübü 2.5 milyon Euro   istiyor G .Saray rakamı düşürmek için çabalarken, transferin bitmek üzere olduğu ifade edildi. 

GÖRÜŞ

Fatih Demireli: 'G.Saray büyük   yapmış olur'

İlişkileri  oldukça iyi olan B.Münih ve M'Gladbach  geçtiğimiz   günlerde  ters düştü. Ters düşmenin sebebi Sinan Kurt. B.Münih, M’Gladbach’ın altyapısında yetişen  genç   oyuncuyu   kadrosuna  katmak  istedi . Bu hamle Gladbach cephesini oldukça kızdırdı. 

Son  yıllarda  altyapısından çıkardığı  oyuncularla  övünen M’Gladbach, bu  oyunculara  bir hayli fazla  forma şansı vermesiyle de dikkat çekti. O açıdan Sinan Kurt’un da kısa süre içinde Bundesliga’da boy göstermesi bekleniyordu. Ancak Sinan’in M'gladbach’ta kalması bu saatten sonra oldukça zorlaştı. Bayern Münih’in ilgisi de baki,  G .Saray’ın da bu  oyuncu  ile ilgilendiği uzun süredir biliniyor. 
 
Kendi yaş grubunun en yetenekli  oyuncularından oyun  zekası ve top hakimiyeti  üst düzeyde . Saha dışında da olgun ve sağduyulu tavırlarıyla dikkat çeken bir  genç G .Saray, Sinan Kurt’u alırsa son yıllarda   Almanya ’da yetişen en yetenekli  Türk   gençlerinden  birini  renklerine  bağlamış olur.

Webaslan