2-0’lık skoru yakalayan ve taraftarının da desteği ile zirvedeki yerini korumak isteyen Cimbom, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun oyuncu değişiklikleri ile birlikte bir anda durdu!

UMUT Bulut’un golünde asist yapan ve karşılaşmanın en etkili isimlerinden biri olarak öne çıkan Yasin Öztekin’i oyundan alan ve yerine 66. dakikada Blerim Dzemaili’yi sokan Hamzaoğlu, bu kararı ile büyük eleştiri alırken kendisi de basın toplantısında bunu itiraf etti.

ANCAK asıl itiraflar soyunma odasında geldi... Karşılaşmanın ardından soyunma odasına doğru yönelen Hamzaoğlu, içeriye girdiği anda oyuncular beklemedikleri bir durum ile karşılaştı. Sinirden kıpkırmızı olan Hamza Hamzaoğlu’nun gözlerinin dolduğunu gören futbolcular başlarını öne eğerek hocalarının ağzından çıkacak sözleri bekledi.

MAÇIN KRİTİĞİNE DEVAM!

ANCAK Hamzaoğlu, oyuncularını eleştirmeden sorumluluğu üzerine alıp, “Benim hatam. Tüm suç benim” derken gözlerinden de yaşlar düştü düşecekti. Takımın ağır isimleri hocalarının bu sözlerine “Sizin suçunuz yok. 2-0’dan 2-2’ye gelmemeliydi durum. Bunu mutlaka telafi edeceğiz” diyerek gönül almaya çalışarak yanıt verdiler. 

BU sözler soyunma odasında bir kenetlenme havası yaratırken oyuncular yine de moralsiz bir şekilde aralarında maçın kritiğine de devam etti...