Yeni sezon hazırlıklarını İngiltere'de sürdüren Galatasaray, Emirates Kupası'nın ikinci maçında ev sahibi Arsenal'le karşı karşıya geliyor.

Emirates Stadı'nın ev sahipliği yaptığı karşılaşmada Türkiye saati ile 18:20'de başlayacak.D-Smart ve LigTV'den naklen yayınlanacak.

Emirates Cup'taki ilk maçında Galatasaray, Porto'yu Melo'nun penaltı golüyle devirmişti. Sarı kırmızılı takım, büyük önem verdiği ve kıyasıya mücadele verdiği turnuvada Arsenal karşısında da galibiyet hedefliyor. Turnuvanın prosedürüne göre Galatasaray, Emirates Kupası'nda Porto galibiyetinin ardından 4 puana yükselmişti.

EN BÜYÜK SORU DANY

Karşılaşma öncesinde merak edilen en büyük konu ise Dany'nin durumu. Kamerunlu oyuncu, geçtiğimiz gün oynanan Porto maçında da penaltıya sebebiyet vererek üst üste üç maçta takımı aleyhine penaltı yaptırmıştı.

Teknik direktör Fatih Terim, Porto maçı sonrasında yaptığı açıklamada Dany'nin ilk yarıda oyundan çıkmak istediğini söylediğini ancak kendisinin böyle bir tercih yapmadığını ifade etmişti.

Ancak teknik direktör Fatih Terim'in Arsenal karşısında ilk maçta forma giyemeyen ve daha sonradan oyuna giren oyunculara ağırlık vereceği tahmin ediliyor.

MUHTEMEL 11'LER

ARSENAL
Fabianski
Mertesacker
Koscielny
Jenkinson
Gibbs
Rosicky
Ramsey
Wilshere
Gnabry
Podolski
Giroud

GALATASARAY

Muslera
Chedjou
Semih
Riera
Sabri
Ceyhun
Emre
Melo
Amrabat
Elmander
Umut

STAT: Emirates
SAAT: 18:20
YAYIN: LigTV - D-Smart mysoftoday.com &