Yönetime hem Felipe Melo hem de Alex Telles’in yerini doldurabileceğini söyleyen ve bu sözlerin ardından da yönetimin iki oyuncuyu göndermesi ile birlikte Hamza Hoca da yerlerine oyuncu hazırlamaya başladı. Sol kanada Carole, orta sahaya Bilal-Rodriguez’i hazırlayan Hamzaoğlu hücumda da Sneijder ve Podolski ile toplantı üstüne toplantı yaparken tüm oyuncularına “Size güveniyorum” diyerek moral verdi.

SOL BEK CAROLE’E EMANET

Savunmanın solunu koruyan Telles’in gidişiyle bir anda Carole bu alanda birinci sıraya yükseldi. Daha önce bu seviyede futbol oynamayan Fransız oyuncu ile teknik heyet her fırsatta görüşürken Hamza hoca da hem oyuncusunu rahatlatmak hem de isteklerini aktarmak için uzun toplantılar yapıyor. 

GÖZLER ÜSTLERİNDE

4 sezondun G.Saray forması ile başarıdan başarıya koşan ve takımın iskeletinin en önemli parçalarından olan Felipe Melo’nun yokluğu G.Saray için büyük eksiklik. Hamit Altıntop’un da sakatlığında bu bölgeyi doldurmak için Hamza Hoca’nın elinde iki silah var. Biri eski talebesi Bilal Kısa diğeri ise yeni transfer Jose Rodriguez...

Her iki oyuncuyu da rakibin oyun planına göre maçlarda tercih etmeyi düşünen Hamza Hamzaoğlu, bu nedenle taktik çalışmalarda da hem Bilal hem de Rodriguez ile yakından ilgileniyor.