Yönetimin, geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelen Hagi'yi de transferde devreye soktuğu ve Stanciu'nun ikna edilmesinde bu hamlenin önemli rol oynadığı öğrenildi.

BIRAKIN, G.SARAY'A GİDEYİM

Sarı-Kırmızılılar, Rumen yıldızla 1.5 milyon euro garanti ücret ve bonuslarla anlaşırken 28 yaşındaki 10 numaranın da Galatasaray'da forma giymeye sıcak baktığı ve takımından kolaylık istediği öğrenildi.

PAZARLIKLAR KIRAN KIRANA

Galatasaray Slavia Prag ile transfer için pazarlıklarını sürdürüyor. Çek kulübü 2 yıl daha sözleşmesi olan Stanciu'nin fiyatını 6.5 milyon Euro olarak belirlerken, Cimbom rakamı aşağıya çekmeye çalışıyor.

4 MİLYON EUROLUK HEDEF

Alınan bilgilere göre Galatasaray'ın hedefi, transferi 4 milyon Euro bitirmek. Bu nedenle yönetim, Slavia ile pazarlıklarını çok yoğun bir şekilde sürdürüyor. 2019'da Al Ahli'den 4 milyon euroya transfer edilen Stanciu için bu bedelin verilmesi planlanıyor.

STANCIU'NUN PERFORMANSI

Teknik direktör Fatih Terim’in isteği üzerine temas kurulan Rumen futbolcu, 28 yaşında ve 1.69 metre boyunda. Geçen sezon Slavia Prag formasıyla çıktığı 45 maçta 16 gol, 8 asist üreten Rumen futbolcu, on numaranın yanı sıra orta sahanın sağında ve merkezde 8 numara pozisyonunda görev yapabiliyor.

(Sporx)