Galatasaray'dan gideceği speküasyonları yapılan Wesley Sneijder, Beyaz TV'deki Derin Futbol programına konuştu. Transfer iddialarını yalanlayan Hollandalı şu ifadeleri kullandı:

"CHELSEA’Yİ ELEYECEĞİMİZE İNANMALIYIZ"

İki güzel maç olacak.Avrupa’da ilk 16’da olmayı hakettik.Bunun için savaştık ve başardık.Bu başarı kulüp,taraftar ve takım için önemli.Şimdi daha da ileri gitmek istiyoruz.Çeyrek finale kalmak istiyoruz.İnanmamız gerekiyor,hepimiz yüzde yüz odaklanırsak turu geçme şansımız var.

"TRANSFER TEKLİFİ ALMADIM"

Transfer için teklif alsam benden daha iyi bilirsiniz.Şu ana kadar teklif almadım.Her transfer döneminde hakkımda söylentiler çıkıyor.İnsanlar benim hakkımda konuşmasın diye transfer döneminin bitmesini bekliyorum.Futbolda basının böyle haberler yapması normal.

Burada olmaktan,takımımdan,taraftarlardan çok mutluyum ve ayrılmak için bir sebep yok.Dediğim gibi her zaman bu transfer haberlerinin içindeyim.30 Ocak’a kadar beklemek zorundayım.

"TERİM’İN GİDİŞİ ZOR VE DUYGUSALDI"

Bir teknik direktörün takımdan ayrılması her zaman zor olmuştur.Ayrılık kısa sürede yaşandı.Duygusal bir dönemdi.Profesyonel olarak 11 yıldır futbol oynuyorum,birçok teknik direktörün gidip geldiğini gördüm.Zor,duygusal ama futbolda normal.

"MANCİNİ’NİN ZAMANA İHTİYACI VAR"

Mancini Terim’den farklı bir hoca.Bütün hocalar farklıdır.Mancini’nin herkesi aynı fikre adapte etmesi için zamana ihtiyacı var.Şimdi puanlarımızı toplamak zorundayız.

"LİGDE HER ŞEY BİTMEDİ"

Henüz her şey bitmedi.Yarım sezon daha fazla bir süre var önümüzde.Sadece Şampiyonlar Ligi’ne önem vermiyoruz,lige de önem veriyoruz.

"JUVENTUS AVANTAJINI KULLANAMADI"

Juventus maçında saha iki takım içinde kötüydü.Bence hava ve zemin Juventus için daha avantajlıydı.Çünkü onlara beraberlik yetiyordu.60 dakika topu kaleden uzak tutmak Juventus için daha kolaydı.Öğle maçında harika bir iş çıkardık ve zaferi hakettik.

"ATTIĞIM GOLLE NEDEN YENİDEN DOĞAYIM Kİ"

Tabi ki önemli bir gol attım.Özellikle bu zorlu şartlardan maça gelen taraftarlar için hediye oldu.Onlar adına çok mutluyum.Şimdi Chelsea maçında bizi yine destekleyecekler.Bu arada ben her zaman kendime inanıyorum.

Sporx