29 yaşındaki oyuncu, özel bir tedavi gördüğü Hollanda'da yaptığı açıklamalarda derbide forma giymesinin mümkün olduğunu açıkladı. Tedavisinin oldukça hızlı bir şekilde sürdüğünü söyleyen Sneijder, "Fenerbahçe - Galatasaray derbisine hazır olmam için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bu tamamen bir zamana karşı yarışa dönmüş durumda" ifadelerini kullandı.

"DERBİDE OYNAYABİLMEM YÖNÜNDE UMUT VERİYOR"

Sakatlığı ile ilgili bilgi de veren yetenekli krampon, "Konyaspor maçında belimi sakatladım. Sonrasında da sağ topuğumda bir baskı hissettim ve oyuna devam edemedim. Kopenhag mücadelesinde forma giymemem, derbide oynayabilmem yönünde bana umut veriyor." diye konuştu. Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün ise son yapılan bilgilendirmede Hollandalı oyuncunun derbide oynamayacağını ifade etmişti.

Öte yandan Hollanda basını Sneijder'in tedavisine ülkesinde devam etmek için sarı-kırmızılılardan izin aldığını ve derbide oynanaması durumunda Portakalların Japonya ve Kolombiya ile oynayacakları hazırlık mücadelelerinde forma giyme şansı olduğunu belirtti.

Sporx