23 Mayıs’ta Galatasaray’da yapılacak olan seçimli genel kurul öncesi Sarı-Kırmızılı kulübün başkan yardımcısı ve Sportif AŞ Başkanı Hamdi Yasaman konuştu.

Daha önce “Bana kalsa Sneijder’i Juventus’a satardım” diyen Yasaman’ın oyuncu için fikrini değiştirdiği görüldü. Yasaman “Şampiyonluk çok önemli. Geliri büyük. Şampiyonluk için yıldız oyunculara ihtiyacınız var. Benden herkes forma istiyor ve yüzde 99’u Sneijder’le ilgili talepler oluyor. Bu tip oyuncuları satmak doğru değil” ifadelerini kullandı. Mersin maçının yıldızı Muslera’ya da övgüler yağdıran Yasaman “Çok büyük kaleci. Bazen gençlikten ve stresten hataları olabiliyor ama şampiyonluk yolunda takıma katkısı büyük” dedi.

DOKTORA İMTİHANI VARDI

Yasaman, CAS’ta davalık oldukları eski hocaları Prandelli için, “Kendisi ile başkan adayı ve yöneticimiz Dursun Özbek’in uzlaştığı söyleniyor. Ben ilk gün uyarmıştım. 7 günlük ihbar süresi gibi detayları atladık. Başkan ve futboldan sorumlu yöneticiler karar alıp, Florya’da Prandelli’ye gönderildiğini tebliğ ettiler. Halbuki anlaşılarak gönderilmeliydi” diye konuştu.

Yasaman, Mersin maçı öncesi Adana’daki yönetim toplantısına gitmemesiyle ilgili spekülasyonlara da “Kızgınlıktan değil. Üniversitede doktora imtihanında jüri üyesiydim. Sebebi bu” yanıtını verdi.

Bugün