İstanbul'daki kötü hava koşulları, antrenman programında mecburen değişikliğe neden oldu. Salı gününü izinli geçiren Galatasaray'ın Çarsamba günü yapacağı antrenman iptal edildi. Çalışmalarını salonda gerçekleştiren sarı-kırmızlılar, basketbol maçı oynadı ve kıyasıya rekabet yaşandı.

Günü salonda çalışarak geçiren sarı kırmızılılarda teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, takımını Sivasspor maçı öncesi sahada göremedi.

Sivas'taki kötü hava koşulları nedeniyle zorlu bir zeminde rakibiyle karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da doğa koşulları oyuncuların son durumunu görmeye de engel oldu.

Semih Kaya'nın iyileştikten sonraki durumunu haftaiçi görmeyi planlayan Hamzaoğlu, yaşanan gelişmelerden sonra genç stoperin son halini de görme fırsatını yakalayamadı. Hamzaoğlu'nun defansta Chedjou'nun yanında Hakan Balta ya da Koray Günter'den birini tercih etmesi bekleniyor.

Balikesirspor maçında bileğinden sakatlanan Melo'nun durumuna ise son antrenmanda bakılacağı ve teknik heyetin son kararı vereceği belirtildi. Brezilyalı futbolcunun zorlu Sivas deplasmanında mutlaka forma giymek istediği öğrenildi.